New Step by Step Map For بابلسر

این بنا به سال ۸۴۱ هجری قمری به فرمان سیده بی بی خاتون، همسر سلطان امیر سید «شمس الدین بابلکانی» از امرای دوره تیموری ساخته شده‌است.

مدتی بعد نیز در ۱۳۸۶ خورشیدی به فهرست آثار ملی ایران راه پیدا کرد. برج ساعت چندین بار مرمت شده و یکی از جاهای دیدنی بابلسر است که در خیابان فلسطینِ این شهر خودنمایی می‌کند. جالب است بدانید گفته می‌شود برج ساعت و مدرسه نرجس بابلسر، دیرینگی یکسانی دارند و در یک زمان ساخته شده‌اند.

این پل در بهمن ماه سال ۱۳۸۶ با شماره ثبت ۲۰۶۷ به عنوان یکی از آثار ملی کشور ایران به ثبت رسیده‌است. این پل در گذشته اولین پلی بوده‌است که بخش شرقی و غربی شهر بابلسر را به هم وصل می‌کرده‌است و بسیاری از افراد این پل را نماد این شهر می‌دانند.

صفحه‌هایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکت‌ها

از بادهای محلی این منطقه می‌توان به بادهای دشت وا، گله وا (وا به زبان مازندرانی: باد)، خزری، بادسام، کوسری وا، دشت واستریک، گله واستریک، استرآبادی وا، صورت وز و آفتاب شو اشاره کرد.[۱۹]

با این حال به دلیل ترددهای زیاد، پل معلق بابلسر چندین سال پیش آسیب دید. خوشبختانه این آسیب چندان جدی نبود و توسط مهندس‌های ایرانی مرمت شد. این پل منظره‌ای زیبا دارد و قرار گرفتن آن در مسیری پرتردد، شرایطی مناسب برای گردشگری در آن فراهم کرده است. جالب است بدانید پل دیگری روی پل معلق بابلسر ساخته شده. این پل درواقع نقش تقویت استحکام پل قدیمی را ایفا می‌کند. در کنار ارتباط میان قسمت‌های غربی و شرقی بابلسر، این پل ارتباط بین محمود آباد، فریدون‌کنار و بابلسر را فراهم کرده است.

برخی معتقدند که به‌دلیل حضور سر امامزاده ابراهیم (ع)، برادر امام رضا (ع) در این شهر، به این نام شهرت یافته است. در این شهر می‌توان آثار تاریخی متعدد به‌ویژه از دوره پهلوی و جاذبه‌های فوق‌العاده‌ طبیعی را مشاهده کرد. با ما همراه شوید تا برخی از دیدنی های بابلسر را به شما معرفی کنیم.

Babolsar is situated within the southern coast of your Caspian Sea. For the reason that Babol river passes through the metropolis, the two the lender on the river plus the Beach front of the sea more info form vacationer sights in the city. the town is home to the foremost faculties of the College of Mazandaran.

این شهر در مدار معتدل گرم قرار گرفته و ضریب اعتدال این شهر بسیار معتدل است. این ناحیه با میانگین دمای سالانهٔ ۱۷٫۵ درجهٔ سلسیوس، بارش متوسط سالانهٔ ۸۸۹ میلی‌متر و میانگین رطوبت ۸۲ درصد یکی از خوش آب و هواترین مناطق کشور به‌شمار می‌آید.[۱۸]

↑ ۴٫۰ ۴٫۱ نصری اشرافی، جهانگیر (١٣٧٧). واژه‌نامه بزرگ تبری. به کوشش حسین صمدی و سید کاظم مداح و کریم الله قائمی و علی اصغر یوسفی نیا و محمود داوودی درزی و محمد حسن شکوری و عسکری آقاجانیان میری و ابوالحسن واعظی و ناصر یداللهی و جمشید قائمی و فرهاد صابر و ناعمه پازوکی.

شهرستان بابلسر، از شهرهای ساحلی در استان مازندران است که لقب یکی از خوش آب‌و‌هواترین مناطق شمالی کشور را به خود اختصاص داده است. منطقه‌ای بسیار سرسبز و باطراوت که طبیعت بکر و چشم‌اندازهای زیبا و خارق‌العاده‌ آن، تمام گردشگران و توریست‌های سراسر جهان را مجذوب و مسحور خود ساخته است. «مشهد سر» نامی است که در گذشته‌های دور بابلسر را بدان می‌خواندند.

منطقهٔ گردشگری می‌رود، عنوان نمونهٔ منطقهٔ توریستی بابلسر را کسب کرده‌است.

فصول پاییز و بهار بهترین فصل‌ها برای سفر به بابلسر هستند.

در معماری بنا از سنگ، آجر، ملات ساروج استفاده شده و برای تزئینات نیز کاشی به‌کار رفته است. گنبد امامزاده جزء گنبدهای خاص ایران است. همچنین هرمی شکل است و این باعث شده این بنا از لحاظ گنبد منحصربه‌فرد باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *